Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 3 éve vagyok a barátnőmmel, és sajnos egyre kevesebb a sex. :( szeretnék vele többet sexelni, csak nem tudom, hogy mivel tudnám erre rávenni.

Próbálkoztam már pár dologgal: pl. elvittem vacsorázni, vagy otthon vártam szépen ápoltan és meg akartam masszírozni... de a masszír után inkább lefeküdt aludni :( Nincs valami ötletetek, amivel még kedvet csinálhatnék neki?

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (4/5)

Címkék: sex párkapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://azabajom.blog.hu/api/trackback/id/tr91359295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csiguc 2009.09.04. 18:28:46

Szeret még a barátnőd? szereted még? Ő meg akarja menteni a kapcsolatotokat vagy nem? Ezt kérdezd meg tőle!

Vbarbi 2009.09.04. 18:33:20

Én örülnék egy vacsorának és egy masszírozásnak :)
...adnál tanácsot a férjemnek? :) nagyon jó lenne, ha ilyeneken gondolkodna.

Igen, azt jó lenne tudni, hogy a barátnőd vónzódik-e még hozzád. Próbáltál meg vele erről őszintén és nyiltan beszélni? Egy beszélgetés segíthet

Gyula.dj 2009.12.18. 00:18:01

Szia!

Egyre több nő van akinek sexuális problémái vannak.
Persze képtelenek őszintén beszélni róla. Ha ő már nem akar veled sexelni és képtelen elmondani őszintén h. miért nem akkor ideje lecserélned olyanra akivel nem probléma a sex és a beszélgetés se.

Üdv.

wiwita 2010.04.12. 20:15:21

Szia,
Nem tudom, meg aktualis-e a problemad es meg olvasod-e, de talan masok olvassak hasonlo problemaval, ezert leirom amit gondolok:
Lehet probalkozni sokmindennel, egy dolog segithet csak, ha o onkent es jo szantabol (beszelgetes utan esetleg) megprobal valtoztatni a hozzaallasan. A legjobb motivacio tenyleg az, ha oszinten tudtok beszelgetni, am ez nem egyszeru, mert ha elkezded feszegetni a dolgokat, azonnali valaszai lesznek, mert ilyenkor az ember fel oszinte lenni meg sajat magahoz is, meg akkor is amikor egyedul van, inkabb veled akar maradni, fel elvesziteni, es egy felszeg kapcsolatban el tovabb, minthogy elengedjen, hogy kiki megtalalja azt, aki hozza illo.
Am azt tudjuk, hogy a kemia mukodese nem orokos. Tehat ha o eleg oszinte onmagahoz, beismeri, hogy igen, o mar nem kivan teged annyira, akkor utana ket lepes lehet: valtoztat a hozzaallasan vagy elkoszontok egymastol. Ha az elejen szerelem volt a kapcsolatotok, akkor jo eselye van, hogy tudtok valtoztatni es egyutt maradni. Am ha fiatalok vagytok, akkor nincs is viszonyitasi alapotok arra, hogy mi is az a nagy szerelem, lehet, hogy csak 5-10 ev mulva visszagondolva tunik fel, hogy hmm, en akkor azt gondoltam, ez a nagy szerelem, kozben mar azota hany sokkal nagyobb szerelem volt az eletemben.
Szoval inkabb az a lenyeg, hogy tapasztalj, merj valtoztatni (valamin), ne suppedj bele a megszokasba, mert az elet szep, gyonyoru, es amikor valtoztatsz, akkor nagyon sok tamogato erot kapsz mindenhonnan.
De ez mind csak az en velemenyem, ami tapasztalatbol fakad.
süti beállítások módosítása